23. september 2023

Sammen i 8370 runder 50.000 kroner

Facebookgruppen “Sammen i 8370” der er et tiltag skabt af Hadsten Håndbold, HSK Fodbold og Hadsten Hawks, har på en uge samlet kontanter og gavekort ind til en samlet værdi på mere end 50.000 kroner.

Pengene bliver brugt på gavekort til butikkerne i 8370 Hadsten, og der blev allerede i weekenden delt ud i både Hadsten, Hadbjerg, Ødum og Selling, mens der er afholdt to konkurrencer i facebookgruppen, og to nye er i gangsat i denne uge, med særdeles flotte præmier til de heldige vindere. ByensNyt.dk har fået lov til at være med som mediepartner, og her er redaktør, Jonas Hooge, meget imponeret over den forgangne uge, og er glad for, at netop ByensNyt.dk har fået lov til at følge det hele på tætteste hold.

“Det er imponerende at se, hvor meget de tre foreninger har formået på så kort tid, og fantastisk, at det kommer til gavn for så mange i 8370. Det er tydeligt at mærke, at butikkerne også sætter stor pris på det, og vi som lokalt medie er glade for, at være med på sidelinjen og berette om alt det der sker. Jeg må konstaterer at her er en gruppe mennesker, der har tilsidesat al snak, og i stedet har handlet på tingene, og det aftvinger i den grad stor respekt”

I den kommende tid er der, ud over konkurrencer, også planer om udendørs koncert og uddeling af kage, men meget mere om det, i den kommende tid. I videoen kan du se, hvordan det gik for sig, da der blev uddelt gavekort i fredags i Hadsten.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler