19. maj 2024

Sammen i 8370 sørgede for kage til lærerværelserne

Facebookgruppen, Sammen i 8370, som er stiftet af Hadsten Håndbold, Hadsten Hawks og HSK Fodbold, og hvor ByensNyt.dk er med som mediepartner, sørgede i dag for kagemænd til lærerværelserne på skolerne i 8370.

De seneste par uger har de tre foreninger samlet godt 60.000 kroner ind, fordelt på kontanter og gavekort, og nogle af de penge gik i dag til lærerværelserne på skolerne i 8370. Det er Sparekassen Kronjylland og vestjyskBANK der er gået sammen om, at gøre det muligt med kage til fem skoler, og første skole der fik kage var Hadsten Skole.

Her stod Frederik Høstmark Petersen, lærer på skolen, og Katrine Klixbüll, der er konstitueret skoleleder, klar til at tage i mod den flotte kagemand. De var begge begejstret for idéen, og glædede sig over, at der blev tænkt på dem i denne sammenhæng.

Katrine Klixbüll og Frederik Høstmark Petersen tog i mod kagen fra Sammen i 8370

“Det er da fantastisk, at der er nogen der synes, at vi har fortjent kage. Det skal helt sikkert nok skabe begejstring hos personalet”, siger Katrine Klixbüll til ByensNyt.dk.

Hun kunne samtidig fortælle, at opstarten efter den månedlange nedlukning var gået godt, og at alle havde ydet en stor indsats for at få det til at fungere.

“Opstarten har gået over al forventning, og personalet har i den grad ydet en stor indsats. På to dage fik de gjort skolen klar, og planlagt undervisning, så det har bare fungeret perfekt. Vi kan også mærke, at børnene er klædt godt på hjemmefra, så de er helt med på, hvordan det skal fungere i skolen, så det har virkeligt været en god og uproblematisk opstart”

Også på Voldumegnens Friskole, var der begejstring over kagen
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler