14. juli 2024

Sikke´n fest

Den dejlige madbuffet fra Linas mad & vin er ikke en gang ryddet af vejen før de første gæster indfinder sig på dansegulvet til tonerne fra Mercury Band

Allerede da vi ankommer til teltet er de første forventningsfulde gæster på plads og hurtigt bliver teltet fyldt til bristepunktet. De gæve folk fra Lions og alle deres hjælpere serverer en dejlig forret med carpaccio og salat og betjeningen i baren er smidig og effektiv, så der kommer snart drikkevarer på alle bordene. Mercury Band sætter stemning med fællessang og stille musik til maden, men den kan der tilsyneladende også sagtens danses til.

Straks maden er væk, bliver musikken endnu mere dansevenlig. Det særdeles sampillede Mercury Band med lokale Niels Martin Thomsen på sang og tangenter og med den velsyngede Lea i forgrunden ved præcis, hvad der skal til for at skabe en god optakt til festen. De spiller godt, de synger godt og har et rutineret tag på, hvilke numre der skaber stemning.

Kl. 21.00 går Stig & Vennerne på og så koger teltet.

Lilleåmarkedets fest, når den er bedst: Sommervarmen, dejlig mad, fadøl og to orkestre i topform samt ikke mindst nogle glade og feststemte gæster, der tydeligt er kommet i byen for at have det sjovt.

Hvis Lions løverne på noget tidspunkt har været i tvivl, så bør denne fest give dem mere end tro på, at Hadsten gerne vil til Lilleåmarked.

Lad os håbe at såvel herre- som damefrokosten i eftermiddag, boderne og ikke mindst festen for de unge i aften med Jimillian og Dj Simon Ringholm på samme måde bidrager til succesen.

Godt gået Lions. Succesen er fortjent.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler