28. maj 2023

Simon Olsen vil i byrådet for Venstre

31-årige Simon Buus Olsen håber på at komme i byrådet i Favrskov Kommune for Venstre, ved det kommende kommunalvalg i 2021. Han stillede også op til KV17, hvor det dog var for Liberal Alliance som nummer 3 på listen. Nu er det så Venstre, der får glæde af ham.

Simon er til daglig ansat i Hadsten Kultur- & Idrætscenter og i Hadsten Håndbold i to deltidsstillinger. Siden han var 14 år, har han været frivillig træner, leder, bestyrelsesmedlem og aktør i idrætslivet i og omkring Hadsten. Først i ØHG/Høst IF, senere i HSK Fodbold og i dag er han godt nok ansat i Hadsten Håndbold, men bruger de fleste af hans vågne timer på klubben, med mange interessetimer til følge. Han er arrangør af Familiemessen i Hadsten, Comedy Night og for nylig arrangerede han et foredrag med Daniel Rye der trak 550 gæster.

”Jeg ser frem til at repræsentere et parti, hvor der virker til at være højt til loftet og langt til døren. Det savnede jeg måske lidt i Liberal Alliance, hvilket også var en af grundene til, at jeg skiftede parti. I Venstre kan man godt være uenige og tage en diskussion, men man skal selvfølgelig også være klar til at gå på kompromis og finde løsninger, som alle kan se sig selv i, siger Simon Olsen til ByensNyt.dk.

Et er, hvad Simon føler han får, men hvad får Venstre og vælgerne den anden vej?

”Jeg synes selv, at trods min forholdsvis unge alder, så har jeg stor erfaring, og kommer med en masse viden. Jeg brænder for kultur og fritid, og vil der ud over gerne være med til at påvirke Favrskov i den rigtige retning, f. eks på erhvervsområdet. Kommunen har allerede nogle gode ambitioner, men de skal følges til dørs, og det vil jeg gerne være en del af, lyder det fra Simon Olsen.

”Jeg er vel ret beset en iværksætter der mangler modet til at gå hele vejen selv indenfor eventbranchen. Men nu har jeg fået et job, hvor jeg kan få lov at være ”iværksætter” i jobbet. Jeg har en enorm frihed og tillid fra bestyrelsen i klubben til at prøve nogle ting af. Så kan jeg glæde mig over at jeg med overskuddet fra de forskellige ting, kan være med til at udvikle håndbolden i Hadsten og omegn for børn, unge og voksne”, fortæller Simon.

Fakta om Simon:
– Bor alene i ejerlejlighed i Hadsten
– Født og opvokset i Hadbjerg, hvor han gik i folkeskole til og med 9. klasse
– 10. klasse blev taget på Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole
– Gik på Randers Håndbold College i kombination med HHX uddannelse
– Uddannet Serviceøkonom med speciale i Sport & Event Management
– Bachelor i Marketing fra Staffordshire University (i deres lokaler i Barcelona)
– Uddannet UEFA licens fodboldtræner

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler