18. maj 2024

Skjold Burne klar til rykind

På næste fredag d. 17, september når Skjold Burne fylder 20 år bliver der besøg fra gode leverandører og smagsprøver på delkatesser, vin og spiritus.

Butikken bugner allerede nu og i jubilæumsugen i næste uge lokkes der med tilbud fra onsdag og til og med lørdag.

“På dagen fredag d. 17. september får vi besøg af Cold Hand Winery” fortæller Peter Aschelund “og de kommer og fortæller og har smagsprøver med”. Cold Hand Winery er en succesfuld og prisvindende dansk leverandør af frugtvin og som blandt andet er blevet kendt på deres isvin og deres æblevine og senest deres mousserende vine på bl.a. rabarber og solbær.

“Vi får også besøg af en repræsentant fra luksuschokoladen Summerbird, der også har smagsprøver med og der er også smagsprøver fra Wally & Whiz, der sælger gourmetvingummi. Og så kan jeg da lige løfte sløret for vores jubilæumsrom, som vi lige har modtaget og som vi har fået trykt vores egen etiket på. Den kan man godt se frem til at smage”.

“Og så glæder vi os bare til nogle gode dage, med forhåbentlig mange mennesker i butikken” siger Peter Aschelund forventningsfuld.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler