20. juli 2024

Stafet for Livet er meget mere end motion

Når Stafet for Livet igen løber af stabelen på banerne ved Baunehøj i weekenden, så handler det først og fremmest om fællesskab i kampen mod kræft.

Der er trylleshow og legetelt for børnene, der er børnestafet, Yoga, midnatsbanko, danseopvisning, livemusik, skattejagt, auktion og meget mere.

Og så er der tre gå- og løberuter på henholdsvis 600, 1200 og 1800 meter.

For hver gang du sammen med dine venner eller familie tilbagelægger en tur falder der penge af til kræft. Så du behøver ikke være i god form. Alla kan være med og hver en runde tæller.

Det hele starter kl. 11.00 og 11.30 går fighterne forrest rundt på den første runde.

Hos Innerwheel & Rotary på pladsen kan du låne en orange sponsorvest og så lægger lokale virksomheder ekstra mønter i skålen, for hver gang du går eller løber en omgang.

Kl. 21.45 lørdag aften afholdes den stemningsfulde lysceremoni med tale af Anders Bonde, hvor vores tændte lysposer stilles op og vi sammen mindes dem, der tabte kampen til kræften.

Stafetten løber i et døgn. Der er mange, der tilbringer mange timer på pladsen og der er mennesker på ruten stort set hele stafetdøgnet. Så hvis du kun har en halv eller en hel time i løbet af weekenden, så er du stadig meget velkommen til at deltage. ALLE kan være med i præcis det omfang i har tid, mulighed og lyst til. Du vil ikke være alene. På ByensNyt er vi som altid med en stor del af døgnet.

Der er flere åbne hold, som du bare kan tilmelde dig på og du kan også selv oprette et hold.

Deltagelse koster kun kr. 100 og du finder holdene her: Stafethold

Vær med til at samle hele byen til en dejlig, hyggelig og aktiv begivenhed i kampen mod kræft og tilmeld dig til Stafet for Livet 2023.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler