31. januar 2023

Stafet for Livet i Hadsten modtager stor donation fra EDC Huset Hadsten

Det kan godt være, at Stafet for Livet ikke blev til noget i år grundet Covid-19, men det hindrer ikke, at man stadig kan støtte op om det gode initiativ, så det gjorde Jette Eriksen fra EDC Huset i Hadsten.

10.000 kroner lød beløbet på, da de lokale Fighters var forbi EDC Huset i sidste uge, hvor Jette Eriksen ventede med den flotte check.

“Selvom at stafetten blev aflyst i år, så er kræft jo ikke aflyst, så jeg føler det giver rigtig god mening, at bidrage til dem alligevel. Jeg synes det var en rigtig god oplevelse at være med sidste år, hvor vi havde en fantastisk weekend, og det er bare så træls, at vi ikke skal af sted i år, fordi det var nærmest som en lille weekendtur med personalet. Jeg havde jo afsat pengene, så det giver bare god mening i min verden, at Stafet for Livet får denne håndsrækning”, fortæller Jette til ByensNyt.dk og fortsætter:

“Min søns farfar, Finn, døde da Rasmus (Jettes søn, red) var et år, på grund af kræft. Finn ville have været noget helt særligt for Rasmus, og han knuselskede ham i det år han fik sammen med ham, og jeg begræder stadig, at de ikke fik mere tid sammen. Jeg synes det er synd for Rasmus, at han har mistet en bedsteforældre, der ville ham så meget. Kræft tog min søns bedstefar, og det er jeg sur over”

Om alt går vel, så er Stafet for Livet tilbage igen i 2021, og her er EDC Huset Hadsten igen med som Hovedsponsor.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler