Stensgaard gør comeback i Hadsten

Rigtigt mange kender Jan Stensgaard, der tidligere havde butik i Hadsten Centret, hvor han havde Marcus Tøj. Nu laver han et kortvarigt comeback, da han fredag og lørdag kommer til Hadsten og sælger forårs og sommertøj.

Jan Stensgaard har butik i Aars, hvilket han også havde, da han residerede i Hadsten. Den har været lukket i et stykket tid grundet Corona-krisen, og det har gjort, at der er kommet lidt tøj i overskud. Derfor tog han kontakt til Helle Bandholtz, der har Mrs. Jones i Søndergade for at høre, om det ikke kunne være en idé, at han kom forbi og solgte lidt tøj.

“Jeg har altid holdt af Hadsten, og derfor var det oplagt at tage kontakt til Helle for at høre, om det ikke kunne være en idé med en pop-up butik et par dage, også med tanke på, at der jo ikke er nogen herretøjsbutik i byen”, fortæller en begejstret Jan Stensgaard til ByensNyt.dk, og fortsætter:

“Den var Helle heldigvis med på, og hun fik fat i Mette fra Mette Sko, som straks var med på den, og skaffede to telte hos Lars Simonsen i Hadsten Blomster, så dem får vi slået op og laver dermed to dage, hvor der er gode tilbud, og hvor de andre butikker også byder ind. Det er lige som jeg husker Hadsten, alle hjælper alle og der er jo bare det mest fantastiske sammenhold, så jeg tænker, at det er win-win for alle”

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.