24. maj 2024

Stensgaard: Hadsten betyder meget for mig

I dag og i morgen har Jan Stensgaard, der tidligere havde Marcus i Hadsten Centret, en pop-up butik i Søndergade, hvor han sælger herretøj til gode priser.

Butikken, der er to telte lige ud for EDC Huset, havde allerede fra klokken 10 godt gang i salget, og det var helt tydeligt, at folk var begejstrede for Jans tilbagekomst til Hadsten. Jan var også glad for at være tilbage.

“Hadsten har altid betydet meget for mig, og jeg er virkelig glad for, at være tilbage, selvom det kun er to dage. Folk har allerede taget god i mod mig, og det tegner til, at blive to super dage”, lyder det begejstret fra Jan Stensgaard til ByensNyt.dk, og på spørgsmålet omkring, om han kunne finde på at åbne en butik i Hadsten var svaret:

“Hadsten betyder meget for mig, og siden jeg forlod centret, har jeg fulgt med i, hvad der rører sig, så jeg vil bestemt ikke afvise noget, men det skal selvfølgelig også være noget, som kan betale sig. Jeg vil ikke betale for at gå på arbejde, men viser der sig en mulighed, og er vurderingen, at det godt kan blive en fornuftig forretning, så vil jeg bestemt ikke afvise, at jeg kunne finde på at åbne at en butik i Hadsten igen”

Jan Stensgaard holder åben i dag indtil klokken 17 og i morgen fra 10-14.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler