17. juli 2024

Stensgaard klar til julesalg i Hadsten

Torsdag, fredag og lørdag er der igen mulighed for at købe herretøj, idet Jan Stengaard igen er rykket fra Aars og til Hadsten med et godt sortiment af tøj til alle aldre.

Det er tredje gang i år, at han er at finde i Søndergade, og denne gang har han fået lov at komme indenfor, nemlig i lokalet ved siden af EDC Huset Hadsten, hvor Salon Stay rykker ind i 2021. Jan Stensgaard var som sædvanlig i højt humør, da ByensNyt kiggede forbi.

“Det er perfekt, at det lige kunne lade sig gøre inden jul, og det er som altid en fornøjelse, at være i Hadsten, hvor alting kan lade sig gøre, blandt med det her lokale, som jeg lige kunne få lov til at benytte, det er verdensklasse. Det har været godt og hyggeligt de sidste to gange, og det er jeg sikker på, også bliver tilfældet denne gang”, lyder det fra Jan Stensgaard.

Han er selv på vej til at bosætte sig i Hadsten, men om det så betyder, at han igen får butik i byen, er straks en helt anden sag.

“Med hjertet trækker det helt sikkert, at rykke til Hadsten igen, men jeg skal være ærlig og sige, at sådan som verden ser ud lige nu, så er det med at tage en måned ad gangen. Jeg har godt kunne mærke, at der ikke bliver holdt fester på samme måde som tidligere, hvilket gør at især mændene holder lidt igen med at købe tøj, med mindre de får at vide af lillemor, at nu er det tid til noget nyt. Der er ikke mange der køber en ny blazer, for at sætte sig hen og se Vild med Dans om fredagen. Men så må vi jo bare tænke ud af boksen og være kreativ, og se på, hvordan vi så kan skabe nogle nye muligheder, som det her vi laver nu. Så Hadsten er ikke udelukket, men jeg vil helst ikke love noget, som jeg så ikke kan holde, så vi må se tiden an”, konstaterer Jan Stensgaard.

Jan Stensgaard viser nyeste mode frem, som lige nu er Skovmandsskjorter

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler