21. maj 2024

Stensgaard: Rørt over den store opbakning

Fredag og lørdag i sidste uge blev et kærkomment gensyn med Jan Stensgaard, der for en kort stund var tilbage i Hadsten.

Denne gang var Hadsten Centret byttet ud med Søndergade, hvor Jan Stensgaard fra to telte solgte herretøj til særdeles gode priser. Der var noget for enhver smag, og Jan var i topform, præcis som dengang han huserede i Marcus i Hadsten Centret. Det blev til to succesfyldte dage, og Jan var efterfølgende glad og rørt over gensynet med Hadsten og mange af hans gamle kunder.

“Jeg er rørt over den store opbakning som jeg fik i fredags og lørdags. Det var virkelig rart at fornemme, at folk var glade for at se mig, og det blev til mange gode snakke med gamle kunder”, fortæller Jan til ByensNyt.dk.

Vejret var noget svingende begge dage, men det havde, heldigvis, ikke det store at sige i forhold til salget.

“Begge dage var rigtig fine, så jeg er virkelig glad for, at jeg fik muligheden, og at både de andre butikker og kunderne tog så godt i mod mig”

Om det var en engangsforestilling vides ikke, men noget kunne tyde på, at der er potentiale for en gentagelse senere på året.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler