24. maj 2024

Stor succes: Hadsten Bio delte gratis popcorn ud

Fredag aften var der for første gang i lang tid liv i Hadsten Bio. Der blev dog ikke vist film, men derimod langet friske, varme og tilmed gratis popcorn over disken til den helt store guldmedalje.

Og glem alt om kø-kaos og bilkøer så langt øjet rækker. Det var sat i system, nærmest ned til mindste detalje, således at folk kom stille og roligt inden for det tidsinterval, de var blevet tildelt, da de tilmeldte sig på facebook. Initiativtageren til det sjove arrangement er Dorte Arens, der er frivillig i biografen. Hun fik sidste fredags en stor trang til varme popcorn, og lynhurtigt blev tanke til handling.

“Når man har vagt i biografen, er man jo vant til at spise store mængder af popcorn, og i fredags havde jeg virkelig lyst til popcorn, da vi skulle se film derhjemme. Derfor tænkte jeg, at det da kunne være sjovt, at dele popcorn ud til så mange som muligt, og det var der heldigvis også andre af de frivillige der var med på”, siger Dorte til ByensNyt.dk.

Dorte Arens kom forbi sammen med sin datter.

Der blev derfor lavet en event på facebook, og det blev noget af et tilløbsstykke, hvilket resulterede i, at der lynhurtigt kunne meldes alt “udsolgt”, og således blev en trang til popcorn hos Dorte, til at en stor del af byens befolkning kunne få varme popcorn på 1. maj.

Varme popcorn klar til de næste “kunder”

Hadsten Bio har lige omkring 80 frivillige, som står for alt, lige fra rengøring, til salg, fremvisning og meget mere. Og vi skulle hilse og sige, at de glæder sig til, at kunne vise film for byens borgere igen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler