24. september 2023

Testcenter flyttes til Sløjfen efter påske

Efter påske kommer der endnu mere gang i skolerne, hvilket gør at der også bliver et større pres på idrætshallerne, og derfor flytter Corona-testcenteret fra Hadsten Hallerne til Sløjfen efter påske.

Da den store sal i Sløjfen står tom for tiden, er det oplagt at flytte testcentret hertil for en periode lyder meldingen fra Jan Kallestrup, der er Kommunaldirektør i Favrskov Kommune.

“Indtil videre bliver Sløjfen testcenter for PCR-test i Hadsten lige efter påske. Om det bliver fra tirsdag eller onsdag er der ikke helt styr på endnu, men det skal vi selvfølgelig nok melde ud omkring. Det bliver som udgangspunkt med de samme åbningstider, men det er i bund og grund Region Midtjylland der styrer processen, også i forhold til, hvor længe de enkelte testcentre skal forblive i byerne. Regionen sørger for, at kapaciteten er tilstrækkelig inden for en radius af 20 kilometer, og derfor kan det sagtens være, at de på et tidspunkt vurderer, at det er rigeligt med færre testcentre, men som det ser ud lige nu, så beholder vi både Hadsten, Hammel og Hinnerup”, fortæller Jan Kallestrup til ByensNyt.

Han fortæller videre, at kommunen er i fuld gang med at stable deres eget pode-team på benene, der efter planen skal starte op på skolerne efter påske.

“Vi er i fuld gang med at ansætte og uddanne folk i øjeblikket, som skal stå for testning på skolerne i kommunen. Det er et kæmpe arbejde, men det ser fornuftigt ud, og det er en opgave som vi sagtens kan løse”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler