6. december 2023

Tøjsalg og romsmagning – en ganske god kombination

Fredag og lørdag er Jan Stensgaard igen tilbage i Hadsten med salg af tøj i Søndergade. Vejret viste sig fra sin gode side, og der var højt humør i gaden, da ByensNyt.dk var forbi.

Jan Stensgaard havde igen gode tilbud med på herretøj, og flere butikker havde trukket ud i Søndergade, så der var i den grad liv sidst på eftermiddagen. Lars Simonsen fra Hadsten Blomster ville også være med, og han etablerede en pop-up smagning af rom, hvilket løftede stemningen markant.

“Det er snart Fars dag, og her vil rom jo være oplagt, så nu kan folk lige få lidt smagsprøver på de gode sager”, kom det frisk fra Lars Simonsen, der uddelte rabatkuponer med tyve procents rabat på flere forskellige rom. Så nu kunne man både kigge på tøj, samtidig med at man kunne nippe til noget ganske fin rom, ikke en dårlig kombination.

Også Jan Stengaard var i hopla, og glædede sig over igen at være i Hadsten, på en dag hvor solen skinnede fra en skyfri himmel.

“Det har været en god dag igen, måske ikke så vild som sidste gang, men det havde jeg heller ikke forventet. Jeg er godt tilfreds, og glæder mig til lørdag, hvor jeg er klar med nye forsyninger”, fortæller Jan Stensgaard.

Jan Stensgaard havde også tid til et lille glas
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler