22. september 2021

Topforfatter på besøg i Bogormen

“Man skulle nok have været der” hedder titlen på 3. og sidste bind i Thomas Korsgaards underfundige, underholdende og humoristiske triologi om hovedpersonen Tue, der som forfatteren har haft sin opvækst på Skivevegnen.

Thomas Korsgaard kommer på besøg i Bogormen på mandag d. 5. juli kl. 11, hvor han vil signere bøger og hvor du i det hele taget kan gøre en god handel med læsestof til sommerferien.

På litteratursiden beskrives Thomas Korsgaard som en ung forfatter med et stort sprogligt talent, skarpe replikker og et særligt blik for menneskelige skævheder ude ved fjerde kartoffelrække. “Man skulle nok have været der” efterfølger de to første romaner i trilogien “Hvis der skulle komme et menneske forbi” og “En dag vil vi grine af det”, som vakte opsigt, da de med et råt men humoristisk perspektiv omhandler den opvækst forfatteren har haft og blev mødt med kritik fra bl.a. venner og familie.

Bøgerne blev nomineret til Læsernes Bogpris.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.2 ° C
13.1 °
10.6 °
93 %
5.3kmh
100 %
tirs
11 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °