19. april 2024

Topforfatter på besøg i Bogormen

“Man skulle nok have været der” hedder titlen på 3. og sidste bind i Thomas Korsgaards underfundige, underholdende og humoristiske triologi om hovedpersonen Tue, der som forfatteren har haft sin opvækst på Skivevegnen.

Thomas Korsgaard kommer på besøg i Bogormen på mandag d. 5. juli kl. 11, hvor han vil signere bøger og hvor du i det hele taget kan gøre en god handel med læsestof til sommerferien.

På litteratursiden beskrives Thomas Korsgaard som en ung forfatter med et stort sprogligt talent, skarpe replikker og et særligt blik for menneskelige skævheder ude ved fjerde kartoffelrække. “Man skulle nok have været der” efterfølger de to første romaner i trilogien “Hvis der skulle komme et menneske forbi” og “En dag vil vi grine af det”, som vakte opsigt, da de med et råt men humoristisk perspektiv omhandler den opvækst forfatteren har haft og blev mødt med kritik fra bl.a. venner og familie.

Bøgerne blev nomineret til Læsernes Bogpris.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler