Tre foreninger går sammen om at skabe liv i Hadsten

Der er ikke langt fra tanke til handling i disse dage, hvor det ene initiativ efter det andet dukker op over hele landet. Nu er Hadsten Håndbold, Hadsten Hawks og HSK Fodbold gået sammen om en idé, der oprindeligt har udspring i Auning, og som er blev samlet op af Michelle Eskildsen fra Hadsten.

Initiativtager til det nye tiltag der har fået navnet ”Sammen i 8370” er Michelle Eskildsen, der så et indslag på TV2 Østjylland omkring gruppen ”Humørvirus” i Auning, der på rekordtid, er blevet et epicenter i gode gerninger, og som har samlet godt 95.000 kroner sammen. I gruppen bliver der delt gavekort ud til byens forretninger, men der er også masser af aktivitet på deres facebook-gruppe, hvor der løbende, bliver afholdt diverse konkurrencer og folk finder løbende på nye tiltag.

Den idé var for god til bare at passere forbi, så derfor tog Michelle kontakt til de tre foreninger, der straks var med på idéen. Efterfølgende har hun været i kontakt med stifterne af Humørvirus, for at høre om deres erfaringer.

”Idéen er virkelig god, og forholdsvis nem at overføre til Hadsten, og derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at det skulle forsøges. I en tid som denne, der skal vi virkelig vise sammenhold og være gode til at bakke op om dem, der lige nu har det svært. Jeg vil gerne bo i en by, hvor der sker noget og som har et godt handelsliv, og det kan ikke nytte noget, at vi først vågner op, når det er for sent”, siger Michelle til ByensNyt.dk.

HSK Fodbold, Hadsten Hawks og Hadsten Håndbold stiller med mandskab til afvikling af de forskellige tiltag, som kommer til at foregå i den kommende tid, men har også selv doneret penge. De var ikke et sekund i tvivl om deres deltagelse, da de fik den første henvendelse fra Michelle forleden.

”Vi er alle tre foreninger enige om, at det er en super god idé, som vi slet ikke var i tvivl om, at vi skulle være en del af. Det her er også en oplagt chance for os, til at give noget tilbage til dem, der støtter os til dagligt. Lige nu har de brug for støtte, og selvfølgelig er vi klar på det. Det bliver fedt det her, og vi håber, at folk i Hadsten er klar til at give den gas sammen med os”, siger Simon Olsen, der er Salgs og eventchef for Hadsten Håndbold, på vegne af de tre foreninger.

ByensNyt.dk er med som mediepartner for ”Sammen i 8370” og redaktør for sitet, Jonas Hooge, er glad for, at man blev tænkt ind i projektet.

”Vi er et forholdsvis nyt medie, så vi er både glade og stolte over, at vi kan få lov til at være med til dette tiltag. Det passer i den grad ind i vores profil at være med, da vi jo netop har til formål, at bakke op lokalt og fortælle de gode og konstruktive historier fra 8370. Vi kommer til at følge det tæt, og håber at byen tager godt i mod det fine tiltag”

Allerede i den kommende weekend er der planlagt en masse aktivitet, og hvis du vil følge med i det hele, kan du tilmelde dig facebookgruppen, hvor vi håber på, at rigtigt mange har lyst til at deltage.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.