21. februar 2024

Trommerytmer i midtbyen

Da vi på ByensNyt fredag aften bevægede os op gennem midtbyen blev vi mødt af slagsfaste rytmer, der slog genlyd mellem husene i Søndergade.

Det viste sig at være elever fra Favrskov Musikskole der havde taget opstilling ud for Hadsten Blomster, hvor de demonstrerede deres flotte færdigheder på slagtøj. Det hele viste sig at være et led i Danmarksindsamlingen – Hjælp til sårbare børn, hvor skolens trommeslagere havde valgt at give nogle numre med en opfordring til atstøtte indsamlingen på mobile pay.

Den opfordring skal hermed være givet videre. Nummeret er 333867.

Det var en kølig aften fredag men alle de varmt påklædte trommeslagere lyste op i store smil selv om koncentrationen var stor og jeg kunne høre trommelyden følge mig på min videre færd ud i den mørke aften til store glæde for Hadsten Handels kunder.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler