14. juli 2024

Ukuelige unge fyrværkere

De unge iværksættere Mikkel Slumstrup og Marcus Palm fik noget af en øretæve, efter de i år har startet virksomheden MM Festfyrværkeri. Netop som de havde gjort klart til salg af deres kvalitetsfyrværkeri måtte de opleve, at ubudne gæster havde brudt deres container op og løbet med en del af lasten.

Det var noget af en streg i regningen men ikke desto mindre holdt de to unge, ukuelige iværksættere ved deres plan og gennemførte i aften kl. 20.00 et sprudlende flot demo-show af deres tilbageværende produkter.

Og der var da også mange der lagde forbi Brogårdsvej til aften og så det flotte festfyrværkeri. Mon ikke også, Mikkel og Marcus de kommende dage vil opleve god opbakning til salget af de varer, som tyvene ikke lykkedes at stikke af med.

Der er i hvert fald stadig noget at komme efter, det fik tilskuerne til festfyrværkeriet i aften tydeligt bevis for.

MM Festfyrværkeri holder til på Brogårdsvej 42, lige over for Genbrugsstationen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler