18. maj 2024

Veteran-nostalgi i gaden

Bedford, Volvo, Mercedes, Scania og flere andre mærker af gamle veteranlastvogne havde lørdag formiddag fundet vej til Søndergade.

Flotte så de ud og det var tydeligt for enhver at ejerne havde været i gang, så de fine gamle køretøjer kunne vise sig fra sin pæneste side. Det var en veteranlastbilklub der var på lørdagstur og havde besluttet sig for at gøre et stop i Hadsten.

Det medførte en god snak hos flere af vognenene, hvor bedstefædre med deres børnebørn kunne fortælle om deres egne erfaringer fra da bedstefar var ung.

Et morsomt lille genkig var der også til en gammel lyseblå Volvo, som gav minder om de gamle Morten Korch-film Manden på Svanegården og Fætrene på Torndal, hvor Karl Stegger og Arthur Jensen og Lily Broberg kørte rundt i netop en Volvo i samme blå farve var med. (Man er vel lidt nørd?)

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler