20. juli 2024

“Vi klager ikke lige for tiden”

Om folks hår gror ekstra meget for tiden, skal være usagt, men faktum er, at hos Byens Frisør i Søndergade, har de travlt som aldrig før.

For det meste har en frisør altid lige en ledig tid, om ikke samme dag, så i hvert fald dagen efter, men for tiden er det helt op til fire dages ventetid hos Byens Frisør, hvis man ikke har været lidt forudsigende.

“Krisen er i den grad afblæst, i hvert fald hos os. Vi har virkelig travlt, og de sidste uger har vi ligefrem måtte sige nej til kunder i flere dage frem. Det skyldes nok at mange fester er blevet udskudt, men jeg synes alligevel, at der er mere travlt end at det kun skyldes fester. Her i efteråret plejer det at gå lidt op og ned i volumen, men i år er det helt anderledes. Vi klager ikke lige for tiden, det er helt sikkert”, lyder det storsmilende fra Wendie Frederiksen, der, udover at være datter til Bente, der ejer salonen, også er en fast del af frisørduoen i Byens Frisør.

Wendie fortæller, da ByensNyt spørger ind til efterårets hårmode, at de fleste kurser er aflyst eller udskudt grundet Covid-19, så derfor sker der ikke så meget på den front lige nu. Til gengæld har salonen lige fået et sjovt nyt produkt hjem, som er shampoo i fast form, nærmest en bar, der så skrubbes ind i håret. Den er vegansk og ikke testet på dyr, og skulle efter sigende skumme helt fantastisk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler