28. maj 2023

Villa Grande i Hadsten er klar til sommerens rykind.

Villa Grande, der er byens eksklusive Bed & Breakfast tilbud holder åbent hele sommeren og er klar til både overnatninger, receptioner og møder fortæller Charlotte Scchneider Sørensen.

“Vi har haft en rigtig fin start efter åbningen” fortæller hun “og det har primært været firmaer, der har afholdt dagsmøder her og derudover har alle fire værelser enkelte uger været booket til overnattende gæster”. Når Villa Grande afholder dagsmøder for virksomheder kan de her i coronatiden rumme op mod 20 gæster i deres mødelokale der er udstyret med storskærm.

“Vi skal jo sikre, at gæsterne har mulighed for at sidde med den behørige afstand” siger Charlotte, “men det kan vi også godt, hvis vi sætter en maks på 20. Et dagsmøde er typisk med morgenmad og kaffe, frokost og eftermiddagskaffe med kage og så kan vi se at gæsterne nyder at kunne sidde både ude og inde i løbet af dagen”.

Reception i Villa Grande

Interessen for Villa Grande har været ganske god. Der har været en hel del forespørgsler på konfirmationer, receptioner, møder og bryllupper så langt frem som til 2022 og Villa Grande har oplevet at de har fået en stor vækst i antallet af følgere på Facebook og Instagram, “så det ser for alvor ud til at være gået op for folk, at vi er kommet” fortæller Charlotte “så det vil glæde mig, hvis vi får en rigtig travl sommer”.

Læste du artiklen på ByensNyt i januar om Villa Grande? Ellers kan du læse den her: Villa Grande – Hadsten Nye eksklusive Bed & breakfast mulighed

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler