23. september 2023

Din mening er vigtig

I ByensNyt taler vi byen og lokalområdet op. Vi må gerne være kritiske men giv din kritik en positiv vinkel. Foreslå løsninger, giv ideer, skitser muligheder.

De fleste af os kender godt dem, der har smilet af hjemmefra, som går rundt og surstråler og kaster sig over alt, der ikke er godt nok og som straks farer i blækhuset for at udtrykke deres galde. Den går bare ikke på Byens Nyt. På Byens Nyt siger vi: “Hvis du er utilfreds, så fortæl det til kilden. Hvis du er tilfreds, så fortæl det til alle – og gerne her på Byens Nyt”.

Selv om du  ikke har det sorte bælte i positivisme, så er Byens Nyt et godt sted at øve sig. Send dit bidrag via formularen, så kigger vi på det.

[usp_member]
[user-submitted-posts]
[/usp_member]

[usp_visitor]
[usp-login-form]
[/usp_visitor]

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler