21. februar 2024

Favrskov Revyen 2023 Deruda’

Når Sløjfen d. 29. marts slår dørene op til premieren på endnu en Favrskov Revy er det 15. gang det dygtige revyhold stiller op.

Revyveteranerne Poul Sørensen, Fie Larsen og Jan Erik Elgaard har alle 3 været med siden starten i 2009. “Ja, den gang havde vi lidt andre roller” fortæller revyformand Jan Erik Elgaard.

“Første år var Poul og jeg primært med som tekstforfattere, mens jeg også hjalp til med det ledelsesmæssige. Fie var en af aktørerne på scenen. Fie, som gennem årene også har leveret flere tekster til revyen, valgte for et par siden at hoppe af scenen og har siden være aktiv som både sufflør og scenekoordinator. I takt med at revyen har udviklet sig er der blevet mere og mere behov for at koordinere tingene og Fie er i dag ansvarlig for at koordinere scenografi og kostumer til de enkelte numre, mens Charlotte Gaba er vores nye sufflør” fortæller Jan Erik Elgaard

“Poul og jeg skriver fortsat tekster og vi er også selv aktive på scenen” fortæller han. Flere af de øvrige aktører har også været på scenen i mange år. Anette Lyngaa har været med siden 2010, Tina Vejby, som også er storleverandør af tekster siden 2012, Lisbeth Gaba siden 2015 (skriver også tekster) og Tina Bruun siden 2016.

Ud over de rutinerede kræfter har revyen de senere år fået tilgang af den lokale sanglærke Karina Schwartz, som spiller sin tredje sæson og Kim Solbjerg Petersen, som er årets debutant. Så der er en rigtig god balance mellem erfaring og nye ideer. Karina har allerede vist sig leveringsdygtig i nye tekster med helt nye vinkler.

Som scenemester og korsanger er Tom Jensen atter klar og aktørholdet bakkes op af et særdeles kompetent revyorkester bestående af Lars E. Christiansen, Dan Meinhard Jensen, Thomas Koch og Steen Buhl.

Revyens tekster er ganske eftertragtede og flere andre revyer i landet såvel lokale som professionelle har anvendt tekster fra Favrskov Revyens forfatterholds hånd. Man har bl.a. kunne opleve tekster fra Tina Vejby, Poul Sørensen og Jan Erik Elgaard i Brædstrup, Dronninglund, Ringkøbing, Aalbæk, Gilleleje, Vallensbæk m.fl.

Favrskov Revyens instruktør er igen lokale Anders Wadsholt, koreograf er Glenn Rasmussen og herudover støttes revyen af scenebyggere, scenemester, kostumesnedker, lys og lydteknikere, makeup artist, frisør, billetsælger og mange lokale sponsorer. Administrator Jens-Ole Hesel holder snor i økonomien, så vi også kan få en Favrskov Revy næste år.

Revyen spiller onsdag d. 29. marts, torsdag d. 30. marts, fredag d. 31. marts (UDSOLGT) og lørdag d. 1. april.

Her finder du billetter, hvis du ikek allerede har købt: Billetter Favrskov Revyen 2012 Deruda’

Relaterede artikler