24. marts 2023

Frost A/S er gazelle for 3. gang

Designvirksomheden Frost A/S har med vækstrater de senere år på mellem 25 og 30% nu hele 3 gange kunnet smykke sig med gazelletitlen. ByensNyt har spurgt direktør Hans Jørgen Frost, hvad det betyder for virksomheden at blive gazelle. “Det er altid interessant at arbejde for at skabe resultater og komme videre” fortæller han.  “Det har vi vist i alle årene og med gazellekåringen bliver det anerkendt og offentliggjort” siger han med fortjent stolthed i stemmen.  

“Det væsentlige er, at vi har vist stor vækst og det motiverer alle medarbejderne, forretningsforbindelser og kunderne kan se, at vi er en attraktiv leverandør og samarbejdspartner” slutter Hans Jørgen Frost.

Frost har med flere prisvindende designløsninger som stumtjenere, knagerækker, kroge, skohylder og dørstoppere og ikke mindst det seneste skud på stammen pedalspande for alvor skabt produkter som er faldet i både de professionelle og de privates smag.

Man kan således se Frosts eksklusive designprodukter, både på hoteller og i mange private hjem i ind- og udland.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler