24. maj 2024

Godt naboskab på Flegebakken

Det nye parcelhuskvarter, Flegebakken, er så småt ved at finde sine egne ben at stå på, og mens der stadig bliver bygget, så spirer det gode naboskab frem i kvarteret.

Blandt dem der har bygget hus på Flegebakken er familien Beck, der lige for tiden kan ses i Favrskov Kommunes fremstød for salg af grunde, som promoveres via vejrudsigten på TV2 Østjylland.

Familien har i mange år boet i Lyngå, men valgte at skifte den landlige idyl ud med bylivets bekvemmeligeheder i 2019, og det har de ikke fortrudt.

“Det er et godt bytte, og det har været det hele værd. Vi har haft en god proces, hvor vi løbende har kunnet foretage ændringer på huset, og vores placering er den helt rigtige. Når vi sidder i vores køkken-alrum og kigger over mod skoven, så finder vi bare ud af, hvor heldige vi har været”, siger Lise og Niels Beck til favrskov.dk.

Det gode naboskab er i højsædet, og der er allerede indført fælles flagdage og indkøbt hækplanter sammen, så det tegner godt for det nye kvarter.

“Der er allerede gang i flere Facebook-grupper, og vi har bestilt hækplanter sammen. Her på vores lille stikvej har vi købt små flagstænger, så vi kan flage på hinandens fødselsdage, og sidste år tog vi sammen til Lilleåmarkedet og dansede. Det her tegner til at blive godt. På en måde er vi alle i samme båd, og det er ikke et lukket samfund. Folk vil gerne hinanden. Da vi havde købt en trampolin til pigerne, gik der ikke mange timer, før den var gravet ned, da en på vejen havde en gravemaskine, og så var der flere, der stødte til med skovl og spade under armen. Så rundede vi af med at spise pizza sammen”, lyder det fra Niels.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler