19. maj 2024

Kristian Leth: Håb – et forsvar for fremtiden

Gratis aftenforedrag på Hadsten Højskole, hvor du kan opleve musiker og forfatter Kristian Leth holde foredraget “Håb – et forsvar for fremtiden”

Tid og sted: 9. april kl. 19:00 på Hadsten Højskole

Tirsdag den 9. april kan du på Hadsten Højskole opleve foredraget “Håb – et forsvar for fremtiden” med Kristian Leth, som er et helhjertet forsvar for håbet og en veldokumenteret afvisning af den dommedag, medierne fortæller os er på vej. Baseret på Leths bog af samme navn, er foredraget underbygget igennem masser af data og interviews med internationale videnskabsmænd og eksperter, som sagligt argumenterer for, at vi skal mane frygten i jorden. Kristian Leth forklarer hvorfor vi egentlig burde være mere optimistiske nu, i denne tid, end nogensinde før.

Efter foredraget vil der blive serveret kaffe og kage i højskolens spisesal.

Tilmelding: Foredraget er gratis, men tilmelding er påkrævet, da der er et begrænset antal billetter. Tilmelding sker via. Hadsten Storpastorats hjemmeside eller via. dette link.

Læs mere på hjemmesiden

Annemette Elgaard
Annemette Elgaard
Annemette Elgaard går på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det

Relaterede artikler