31. maj 2023

Åben klubaften på “Modelbanen”

2. december er modeljernbanernes dag i Europa og Modeljernbane Europa inviterer derfor til åben klubaften fra kl. 19-22.

Alle interesserede er velkomne til at komme og opleve klublivet, hvor der arbejdes med vedligeholdelse og renovering af materiel og landskaber. Derudover er man i færd med at udvikle nye installationer på eksisterende modelanlæg. En af de opgaver men kan deltage i er at forberede kørende biler på anlæggene. Som gæst kan man få en snak med medlemmerne af Hadsten Modeljernbaneklub, som driver Modelbane Europa, om alt vedrørende modeltog og arbejdsteknikker. En del medlemmer deler også gerne ud af deres viden om jernbanehistorie og tog i forskellige lande og sammenhænge.

Der serveres kaffe og æbleskiver, fordi – udtaler klubben; “hyggen omkring den fælles interesse er en stor del af drivkraften til at holde det hele kørende”.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler