22. maj 2024

Anders Kofoed fortæller om forundelige dyr på lørdag

På lørdag er der foredrag for hele familien, når en af de bedste dyre- og naturformidlere, Anders Kofoed, gæster Hadsten Bibliotek.

Biolog og forfatter Anders Kofoed kommer til Hadsten Bibliotek lørdag d. 6. november, hvor han guider til alle de forunderlige og fantastiske dyr og planter, som hver dag venter lige uden for din hoveddør – mellem byens fliser, i parker og parcelhushaver samt i vandhuller, søer og gadekær.

Naturen i Danmark er langt mere eksotisk, end man går og tror; Der er slavehandel, selvmordsbombere, trekantsdramaer og zombie-myrer lige i nærheden! Oplev Anders Kofoeds smittende begejstring for og kærlighed til Danmarks dyr og planter.

Det starter klokken 11, og koster 75 kroner i forsalg. Billetter kan enten købes på Hadsten Bibliotek eller på www.favrskovbib.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler