27. maj 2024

APO blæste publikum bagover i Sløjfen

Torsdag aften var der en af livets små gratis glæder i Sløjfen, da Harmoniorkesteret APO, tidligere kendt som Aarhus Postorkester, gav en 75 minutters lang klassisk koncert for fuld udblæsning.

Det godt 40 mand store orkester der blev dirigeret af Pål Soknes, spillede torsdag aften musik af to russiske komponister, Sergej Prokofjev og Dmitrij Sjostakovitj, og undervejs blev publikum underholdt med historier omkring de to komponister og deres værker af Pål Soknes, der var en glimrende fortæller. Orkesteret leverede en sikker og flot koncert, og man fornemmede tydeligt fra tilskuerrækkerne, at der var glæde og entusiasme hele vejen rundt.

Denne artikels forfatter havde på forhånd ikke nogen idé om, hvad der ventede, men blev i den grad positivt overrasket over denne lille perle af en koncert, der havde tiltrukket rigtig mange mennesker, som virkede til at være godt underholdt, sådan en halvkold oktober aften i Sløjfen.

Herligt at der også er plads til klassisk musik i stort format i byens kulturhus, og at det samtidig bakkes så flot op i forhold til tilskuere. Der er tilsyneladende basis for mere af den slags i Hadsten.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler