27. maj 2024

Bøger og Pizza på Hadsten Bibliotek

På torsdag inviterer Hadsten Bibliotek til arrangement for de 9-13 årige, hvor der lokkes med bøger og pizza.

På Favrskov bibliotekerne har vi et stort ønske om at sætte skub i børns lystlæsning og i den forbindelse ved vi ved, at forældrene spiller en rigtig vigtig rolle, skriver Hadsten Bibliotek i en pressemeddelelse.

Undersøgelser viser, at børn mellem 9 – 13-år læser mindre i fritiden, end de gjorde før, og samtidig bruger mere tid på andre ting – bl.a. sociale medier.

Læsning er en nøgle til læring, men læsning er meget mere end det. Bøger kan åbne en verden af underholdning og dannelse, som kan udvikle ens forestillingsevne, empati og styrke evnen til koncentration og fordybelse.

Kniber det med at finde inspiration til dit barns næste læseoplevelse?

Torsdag d. 12. marts kl. 17 afholdes der ”Bøger og pizza” på Hadsten Bibliotek. Her præsenterer bibliotekarerne nyttige læsetips og spændende bøger for børn i 4., 5. og 6. klasse. Arrangementet afsluttes med fælles pizzaspisning.

Tag dit barn i hånden og lad Favrskov bibliotekerne hjælpe dit barn med at finde læselysten.

Bøger og Pizza

Hadsten bibliotek kl. 17-19

Forsalg: 25 kr. på www.favrskovbib.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler