12. april 2024

Daniel Rye kommer til Hadsten

Torsdag d. 20. februar kl. 19 kommer Daniel Rye til Hadsten for at holde foredrag. Det er Lions Club Hadsten der sammen med Hadsten Håndbold har inviteret Daniel Rye til Hadsten for at holde foredrag i Vestjysk Bank Arena.

Den danske fotograf Daniel Rye, der senest er blevet kendt gennem den filmatiserede bog: ”Ser du månen Daniel” af Puk Damsgaard kommer personligt for at fortælle om de 398 dage, hvor han efter at være taget som gidsel blev tortureret i Islamisk Stats varetægt i Syrien. Han fortæller om tiden som tilfangetagen i Syrien og om, hvordan han lykkedes med at holde sig selv i live. Blandt Daniels Ryes medfanger var James Foley, der siden blev henrettet af Islamisk Stat, hvorefter Daniel Rye opsøgte Foleys familie for at fortælle dem om Foleys sidste tanker.

Der er sat over 350 billetter til salg som alle allerede er solgt.

Et stort cadeau til Hadsten Håndbold og Lions Club Hadsten for at få en stor personlighed som Daniel Rye til byen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler