17. juli 2024

DRs vejrvært gæster Sløjfen med foredrag om klimaforandringer

Kom med, når vejrvært på DR Mikael Jarnvig besøger Sløjfen i Hadsten. Sammen med generalsekretær for Mission Øst, Betina Gollander-Jensen, gør han os klogere på klimaforandringerne og de katastrofer, de medfører.

“Hallo, hvad sker der for klimaet?” Sådan lægger Mikael Jarnvig ud, når han skal præsentere sit klimaforedrag.

Og det kan virkelig være svært at finde rundt i de mange informationer om klimaet, der bogstaveligt talt skyller ind over os fra alle sider for tiden. Til at gøre os alle sammen klogere gæster klimaekspert og vejrvært på DR Mikael Jarnvig Sløjfen med sit højaktuelle foredrag om klimaforandringer og nødhjælp.

Klimaforandringerne vedrører nemlig os alle, men rammer i den grad skævt. De stigende temperaturer går især ud over udsatte mennesker og samfund i den tredje verden, der rammes af katastrofer som hungersnød, fattigdom, mistede hjem og liv.

Med sig til foredraget har Mikael Jarnvig generalsekretær for Mission Øst, Betina Gollander-Jensen, der fortæller, hvordan vi forebygger og forhindrer klimakatastrofer i udsatte lande og hjælper tusindvis af udsatte mennesker.

Foredraget foregår 20. april klokken 19 i Sløjfen. Billetter koster 100 kr. og kan købes i indgangen eller på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/19lwqv6vvo. Overskuddet går ubeskåret til Mission Øst.

Caroline Balslev
Caroline Balslev
Caroline Balslev er journalist og en del af redaktionen på ByensNyt. Caroline har erfaring med lokaljournalistik fra blandt andet Hammel og omegn. Hun er født opvokset i København, men bor i dag i Aarhus.

Relaterede artikler