20. juli 2024

Favrskov Musikskole inviterer til Summer Music Camp

Snart går skolerne på sommerferie, og i den anledning inviterer Favrskov Musikskole til “Summer Music Camp” i uge 27. Det er for børn mellem 10-15 år, og temaet er sammenspil i stort format.

Alle er velkomne og det store orkester kan indeholde alt fra guitar og keyboards til violin, klarinet, saxofon og meget mere. Der skal både hygges og arbejdes koncentreret på at få stablet en koncert på benene i løbet af ugens dage, lyder det fra Favrskov Musikskole.

Musikskolens lærere styrer slagets gang, men deltagerne vil også have indflydelse på hvilke numre vi skal lære at spille – hvem ved? – måske skal der komponeres et nyt stykke musik? Sikkert er det, at det bliver en uge for fuld udblæsning.

Campen finder sted i hverdagene i  uge 27 fra klokken 10-14 i Kulturhus Sløjfen, og for de morgenfriske er der selvfølgelig mulighed for at starte dagen ud på biblioteket, hvor der vil være stillet frem til kreative sysler.

Billetter kan købes gennem www.favrskovmusikskole.dk

Foto: Favrskov Musikskole
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler