20. juli 2024

Favrskov Revyen kan melde alt udsolgt

Med mere end en uge til premieren kan Favrskov Revyen nu melde alt udsolgt.

ByensNyt fangede Favrskov Revyens administrator Jens-Ole Hesel mandag aften, hvor den sidste billet netop var blevet solgt. “Vi har solgt 600 billetter til de fire aftener. Det har vi gjort før, men det er første gang at billetterne er væk, mere end en uge før premieren. De fleste gange, har vi oplevet, at de sidste billetter til torsdag og lørdag først blev solgt, efter premieren, når folk hørte, hvor godt det var, men denne gang er de gået som varmt brød og billetterne til lørdag forsvandt hurtigt i år” fortæller han.

Og hvad er det så for en revy, publikum kan opleve i år?

“Vi har nogle figurer med, som vores faste revygængere kan genkende, og så er der naturligvis også nogle helt nye figurer og nogle topaktuelle temaer” fortæller produktionsleder Tina Vejby, som selv står på scenen og som igen også har skrevet en stor del af revyens tekster.

“Og vi er beriget med et virkelig velspillende orkester og nogle supergode sange. Sangene og musikken er jo blevet en del af vores særkende og vi lægger vægt på, at revyen er varieret og drønmusikalsk. Vi har en ny aktør med i år – Kim, som også har vist sig at være sangstærk og han er bare faldet rigtig godt til på det sammentømrede aktørhold, så det er bare dejligt”

“Nu glæder vi os bare til at spille for en fuld sal, fire dage i træk og her i weekenden, skal vi have pudset numrene af, så vi er klar til premieren d. 29. marts” afslutter hun.

Tina Vejby & Jan Erik Elgaard som skriver en del af revyens numre har i år også leveret tekster til Brædstrup Lokalrevy og til Forårsrevyen i Aalbæk, hvor sidstnævnte normalt kun anvender professionelle forfattere. I den kommende weekend er der premiere på Ringkøbing Fjord Revyen, og hertil har den flittige forfatterduo sammen med Poul Søresen leveret hele 9 tekster.

I årets Favrskov Revy, som har fået titlen: Deruda´udgøres aktørholdet af: Poul Sørensen, Tina Vejby, Anette Lyngaa, Kim Petersen, Tina Bruun, Lisbeth Gaba, Karina Schwartz og Jan Erik Elgaard.

Orkestret består af: Lars E. Christiansen; kapelmester og tangenter, Steen Buhl; trommer, Dan Meinhhard Jensen; bas og Thomas Koch; guitar.

Anders Wadsholt er instruktør, Glenn Rasmussen er koreograf og Fie Larsen, Jytte Johansen og Tom Jensen, står for henholdsvis sceneskift, kostumer og regi, mens Charlotte Gaba er sufflør. I teknikken er det Jesper Lyngaa, Simon Sundgaard Nymann og Hening Grooss, der drejer på knapperne.

I omklædningen står Pernille Roger Pedersen fra Frisør P og ordner hår og parykker for aktørerne.

Relaterede artikler