12. april 2024

Favrskov Revyen var ventetiden værd

Årets Favrskov Revy er blevet udsat af et par omgange, men her til aften lykkedes det at komme på scenen foran publikum til premieren i Sløjfen, og det har været ventetiden værd.

Det var tydeligt at revyholdet, der for langt de fleste er rutinerede ud i kunsten at stå på en scene, var i topform og havde glædet sig til at få “Nye Toner” som årets revy hedder, ud over scenekanten. Som altid var det en god blanding af Hadsten og Favrskov relaterede tekster, garneret med numre, der kan spilles i det ganske land.

Den lokale Anders G. fik et kærligt drilleri omkring hans vikartjans i Folketinget, Laurbjerg og Favrskov Kommune fik uden ord et nummer omkring trinbrættet, eller mangel på samme og så var der også et godt gensyn med Team Rotary. Corona situationen blev naturligvis også vendt og drejet, og så fik tilskuerne sig en gedigen overraskelse, da Jan Erik Elgaard smed skjorten og i bar mave sang nummeret “Linedance”

Det hele blev akkompagneret af et veloplagt orkester under ledelse af Lars E. Christiansen, og også lys og lyd sad lige i skabet onsdag aften, mens Kenn Lund Nielsen godt kan klappe sig selv på skulderen for fin instruktion af revyen.

At dømme på de stående klapsalver til slut, virkede det bestemt også til, at publikum følte sig godt underholdt på premiereaftenen, hvor det hele spillede som det skulle. Der er stadig få billetter til torsdag aften, mens fredag og lørdag er udsolgt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler