28. februar 2024

Forårsprogrammet for Sløjfen er klar

Programmet er lagt for forårets begivenheder i Sløjfen og Hadsten Bibliotek. Der bydes på alt fra musik og foredrag til cubansk stemning og wrestling.

Favrskov Bibliotekernes forårsprogram er ude, og i Sløjfen og på Hadsten Bibliotek kan der ses frem til spændende arrangementer og nye aktiviteter. Musik, foredrag, teater og aktiviteter for både børn og voksne.

3. marts er det muligt at læne sig tilbage og nyde musikken, når Lis Sørensen optræder med band i Sløjfen og spiller sine hits. Allerede i februar kan man opleve Nello & the Helping Hand Blues Band og East Harbour Jazz Band, der byder til frokostjazz i Papa Bue-stil. I april og maj er der også klassisk musik at finde.

Er man til cubanske rytmer og sving i hofterne, gentages dem tidligere succes med Fiesta Cubana 11. marts. Her inviteres der på cubansk aften med romsmagning og dans. Af andre gengangere er der wrestling-show 11. februar. Børn og voksne får også mulighed for at se Randers Teater optræde med stykket Soulmates, og børneforestillingen Cirkel vil underholde med former og farver.

Som sædvanligt er der også rig mulighed for at tage til foredrag, workshops, fællessang og ture. 13. maj bydes der på en tur gennem byen med fortællinger om de mænd og kvinder, der har været med til at forme Hadsten gennem tiden.

For børnene bliver der masser af spændende oplevelser, og igen er der film og rytmisk musik for de mindste. I vinterferien er programmet fyldt fra 11. til 18. februar, hvor børn kan tage til skattejagt, workshops og forskellige aktiviteter. Ferien afsluttes med en stor fastelavnsfest 18. februar.

Find hele programmet online på favrskovbib.dk eller i fysisk form på biblioteket. Programmets tema er ”helte” i alle former – fra kunst med superhelte til hverdagens helte, der kæmper for at gøre verden bare en smule bedre.

Mads Hvid
Mads Hvid
Mads Hvid er uddannet journalist og skriver for ByensNyt med udgangspunkt i 8382 Hinnerup. Mads er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere skrevet for DK Medier. I dag bor han i Aarhus, men er født og opvokset i Søften.

Relaterede artikler