30. maj 2023

Forberedelserne er i fuld gang til årets revy

Billetsalget til Favrskov Revyens fire forestillinger, der i år har titlen Deruda’ er sat i gang og går allerede forrygende. Revyens spiller d. 29., 30., 31. marts og 1. april

Igen i år er det en både meget musikalsk og en sjov forestilling, hvor lokale begivenheder og personligheder bliver taget under behandling og hvor man heller ikke holder sig tilbage for at give sit besyv med på mere nationale temaer.

Forfatterholdet består mestendels af revyholdet selv, men det er nu ikke så dårligt for holdets tekster lever rigtig godt videre på flere andre scener rundt omkring i kongeriget. Herudover er der enkelte andre eksterne bidragydere og rygterne vil vide, at veteranen Ove Rosenkvist er tilbage på banen med en eftertænksom lokal tekst.

Aktørholdet består igen af Anette Lyngaa, Tina Vejby Kristensen, Lisbeth Gaba, Tina Sundgaard Bruun og Karina Schwartz. De to erfarne herreaktører Poul Sørensen og Jan Erik Elgaard bliver i år suppleret med et helt nyt navn, nemlig Kim Solbjerg Petersen.

Kim Solbjerg Petersen,
Foto: Peter Winding

Kim, bor i Selling og har set revyen nogle gange de senere år, hvor det har kriblet i ham for at melde sig på banen og da blomsterhandler Lars Simonsen hørte det, opfordrede han Kim til at tage kontakt.

Kim Solbjerg Petersen er superglad for at være kommet med i revyen. “Det er dog ikke uden sommerfugle i maven” indrømmer han til ByensNyt. “Nej, jeg har jo set holdet flere gange og synes de er megadygtige” fortæller han, “så jeg var da lidt nervøs, særligt de første gange, men holdet har simpelthen, taget rigtig godt imod mig og det er en stor hjælp”, fortæller han.

“Kim har nu heller ingen grund til at være nervøs”, fortæller revyens produktionsleder Tina Vejby Kristensen. “Vi er virkelig glade for, at Kim har meldt sig på banen” siger hun. “For det første synger han rigtig godt og for det andet er han en knag til at lære teksterne. Allerede til første revyprøve kunne han sin tekst udenad og et resulterede i, at han straks fik tilnavnet “Stræber” af en af de andre aktører”, griner Tina og man kan høre, at tilnavnet er givet med både respekt og kærlighed”

Den musikalske tangent-stok ligger igen i år hos kapelmester Lars E. Christiansen og han er i år suppleret med nye stærke musikere på bas, guitar og trommer. Ny bassist er en gammel kending, idet Dan Meinhard Jensen, som også spillede bas i revyen i 2010 er tilbage på holdet og denne gang med sin faste makker fra bandet Dan & Koch på guitar ved sin side; Thomas Koch. De to har turneret rundt på pubber og spillesteder i hele Østjylland og er begge meget rutinerede musikere.

På trommer har revyen indgået aftale med den tidligere Hadsten-mand Steen Buhl Sørensen, som bl.a. trådte sine ungdomsår i datidens mest populære lokale band; Shamrock og spiller i dag i Sitting Blues og Fru Hansens Bolsjeri. Han bor nu i Åbyhøj og han glæder sig også til at indgå i orkestret.

“Jeg kender jo byen og flere af de medvirkende, så jeg blev glad, da Jan Erik kontaktede mig. Det lyder bare sjovt og det er nogle rigtig gode musiknumre, der er med”, fortæller Steen.

Der er allerede solgt masser af billetter til de fire forestillinger. Der kan være 150 i salen hver aften og som sædvanlig er der tidligt rift om særligt fredags-forestillingen og her er halvdelen af billetterne snart væk. Du finder billetter her på Favrskov Revyen

Relaterede artikler