28. marts 2023

Fyraftenskoncert i Sløjfen med Ploug og Vincentz

Salmer, danske sange, jazz, klassisk og improvisation på guitar og saxofon. Det er hvad publikum kan opleve til fyraftenskoncert i Sløjfen torsdag d. 24. september kl. 17 med Niels Vincentz og Mikkel Ploug

De to musikere har begge internationale karrierer og et større katalog af anmelderroste udgivelser i bagagen og kender hinanden fra mange orkestersammenhænge. De har arbejdet med dette con amore projekt, i hvilket de to musikere og komponister fusionerer essensen af den musik, der inspirerer dem. Europæisk klassisk musik blandes med danske salmer og amerikansk jazzmusik, med improvisations elementet som den røde tråd, der binder det hele sammen.

Kig forbi Café Sløjfen til en times vellyd efter arbejde og gå opløftet derfra. Billetter kan købes i forsalg på dit lokale bibliotek i Favrskov eller via www.hadstenkulturhus.dk. I billetprisen er inkluderet et glas vin eller en øl.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler