9. december 2023

Godt 3000 til Familiemesse

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er Familiemessen i Hadsten ved at være et stærkt brand. Det beviste messen endnu engang i dag, da godt 3000 gæster, besøgte den populære messe.

Igen i år, var udbudet af virksomheder stort, og variationen gjorde, at der var noget for hele familien. I år var der samtidig også Mini Bazar i Hal 2, hvilket lagde et ekstra lag på messen. Det var da også en tilfreds Simon Buus, der efter messen gjorde status.

” Vi gik efter 3000 gæster, og det nåede vi lige akkurat i mål med, så det er jeg utrolig glad for. Der ud over er jeg også glad for, at vi igen i år, fik lavet en messe, hvor så mange forskellige virksomheder var med. Det fortæller mig, at stort set de fleste virksomheder, der henvender sig til private, kan få noget ud af Familiemessen “, konstaterer Simon Buus, der arrangerer Familiemessen.

Det er Hadsten Håndbold, Hadsten Hawks og HSK Fodbold, der står bag den tradionsrige messe, og overskuddet går til udvikling af de tre klubber.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler