20. juli 2024

Gør et bogkup på Hadsten Bibliotek

Er der lidt tomme hylder i bogreolen? Snart kan de tommer pladser blive fyldt billigt op med bøger fra Hadsten Bibliotek, der sælger ud af gamle bøger, for at få plads til de nye

Der kommer hele tiden nye spændende materialer på hylderne på biblioteket, men for at have plads til alt det nye, er der noget af det gamle, der må videre til nye hjem. Derfor sælger Favrskov Bibliotekerne ud af kasserede materialer. 

Det hele skydes i gang mandag d. 18. september kl. 10.00. Salget vil vare frem til og med søndag d. 1. oktober. Der vil være noget for en hver smag – lige fra hobbybøger og fagbøger til bøger for de yngste. I løbet af de to uger falder priserne løbende, men hvor længe tør du vente?

I den betjente tid kan du betale med Mobilepay, kort og kontanter. I den selvbetjente tid kan du stadigvæk købe bøger, men der kan du kun betale med Mobilepay

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler