2. februar 2023

Gratis jazz på Sunds Plads

Efter et stille forår set med de kulturelle briller er det heldigvis igen muligt at mødes og nyde musik og teateroplevelser i fællesskab. Lørdag d. 5. september kl. 12 inviterer Sløjfen til gratis jazzkoncert med Bourbon Street Jazzband på Ernst B. Sunds Plads.

De unge Herning-drenge, der i 1956 dannede Bourbon Street Jazzband, drømte ikke om, at deres nye hobby skulle blive en langtidsholdbar succes. Gennem alle årene har Bourbon Street Jazzband blandet sig med toppen af dansk jazz. Det er blevet til foreløbig 10 udgivelser samt rejser til festivaler i Europa, Amerika, Afrika og Asien. Den faste bastion har i mange år været Silkeborg, og orkestret var da også fødselshjælpere for ”Riverboat Jazzfestival” og har optrådt på denne hvert eneste år siden begyndelsen. Bourbon Street Jazzband spiller traditionel jazz, boogie-woogie og swing i en meget udadvendt og dansabel stil krydret med flotte blæserarrangementer, en medrivende rytmegruppe og gode vokaler. 

Koncerten er gratis, men det er muligt på forhånd at bestille og betale for en tallerken med kartoffelsalat og to frikadeller via www.hadstenkulturhus.dk eller i den betjente åbningstid på dit lokale bibliotek i Favrskov. Det er på dagen muligt at købe drikkevarer og, i begrænset omfang, mad. I tilfælde af dårligt vejr afvikles koncerten i Lilleåsalen

Relaterede artikler