20. juli 2024

Hadsten Billedskole afsluttede efteråret med flot fernisering

I torsdags sluttede Hadsten Billedskole efteråret af med en fernisering, hvor skolens tre hold viste frem, hvad de havde lavet siden i sommers. Der var stort fremmøde i Kulturhuset Sløjfen, hvor billeder og værker lige nu bliver udstillet frem til 19/12.

“Den store forskel mellem at have billedkunst i folkeskolen og at gå på et hold i Hadsten Billedskole er, at der er tid til fordybelse og god hjælp at gå fra de dygtige undervisere, når man går på et billedskole hold. Det nyder børnene meget”, fortæller formanden for Hadsten Billedskole, Anne Ørskov til ByensNyt.dk og tilføjer:

“Tilmeldingen er nu allerede åben på Hadsten Billedskoles hjemmeside for næste sæson (foråret 2020), hvor der måske bliver mere rift om pladserne, da desværre kun tilbyder 1 hold for 4. -9. klasserne, idet Hadbjerg-holdet ikke videreføres”.

Anne Ørskov fortæller desuden, at foreningen har generalforsamling til marts næste år, hvor foreningen allerede nu ved, at de kommer til at mangle personer til bestyrelsen, blandt andet en regnskabskyndig. Så sidder du med en lille kasserer i maven, eller har du bare lyst til at høre mere om foreningens arbejde, så kontakt bestyrelsen via dens hjemmeside eller Facebook.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler