24. maj 2024

Hadsten Sangforening og Hadsten Blandede Kor synger julen ind i Sct. Pauls Kirke

Mandag den 28. november 2022, kl. 1930 i Sct. Pauls Kirke kan man deltage i en af julens hyggelige traditioner, når to af byens kor sammen synger nogle af julens salmer.

“Vi synger julen ind sammen med Hadsten Sangforenings mandskor, Hadsten blandede Kor, organist Steen Hansen og ikke mindst tilhørerne”, lyder det i en pressemeddelelse fra Hadsten Sangforening. 

Byens to voksenkor der ledes af Vibeke Mølgård Hansen, vil synge nogle af julens salmer og sange. Både de gamle kendte, men også nyere vil blive præsenteret, inden korene som afslutning forenes i et stort kor. 

Dermed fortsætter en hyggelig juletradition der plejer at blive overværet af mange mennesker. I løbet af aftenen veksles der mellem korsang, fællessang og god orgelmusik.

Der er fri entre.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler