19. maj 2024

Ingen hvid jul – men Frosten overtog Hadsten

Hadsten Bio oplever massiv interesse for Frost 2 og generelt fremgang i 2019
Hadsten Bio reddede mange en børnefamilie fra de lange, mørke dage i juleferien og måtte lave ekstraforestillinger flere dage af den populære Disney film Frost 2. 

Med premiere i Hadsten Bio d. 25. december har over 1400 personer indtil videre taget med til Arendal og de nye eventyr med Elsa, Anna og snemanden Olaf. 

Sidste år havde Ternet Ninja premiere også i juleferien og nåede op på 2000 billetter i en spilleperiode der strakte sig ind til vinterferien. 

“Hvis begejstringen for Frost 2 fortsætter sådan her ser det dog ud til at blive slået”, siger bestyrelsesformand Lars Kristensen fra Hadsten Bio i en pressemeddelelse. Han fortsætter:

“Vi er utrolig glade for den opbakning og interesse som Hadsten Bio oplever. Og ikke kun til Frost 2 og familiefilmene. Vi oplevede generelt en fremgang på billetsalg i 2019, hvor vi steg fra 18.300 billetter til 19.470. Det er noget vi kan være stolte af”.  

Hadsten Bio drives af medlemmer, som alle er aktive frivillige i driften af Hadsten Bio enten som operatører eller som kiosk/billetsælgere. Foreningens medlemmer har iblandt sig valgt 7 personer til at varetage foreningens interesser i bestyrelsen for Hadsten Bio. 

Frost 2 er foreløbig sat til at blive vist frem til 19. januar – med god chance for forlængelse!  

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler