19. maj 2024

Jul med Den Gamle Sangskat i Sløjfen

Sløjfen i Hadsten har hyret den populære trio Den Gamle Sangskat til at skabe trestemmig julestemning til årets julekoncert søndag d. 1. december kl. 14.

Sara Grabow (vokal, ukulele), Eva Skipper (bas, kor) og Martine Madsen (guitar, kor) der udgør trioen er tydeligt inspireret af grupper som Andrew Sisters, når de i smuk samklang synger smukke, nordiske arrangementer og denne gang altså kendte danske julesange og salmer. 

Trioen er på vej med et helt nyt album og “Jeg så julemanden kysse mor”, “Hvid Jul” og “Der er ingenting i verden så stille som sne” er nogle af sangene herfra, så mon ikke Sløjfens gæster også for mulighed for at at høre netop dem. Find billetter til koncerten her.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler