14. juli 2024

Kendte danske klassikere udsat for jazz i Sløjfen

Søndag d. 27. marts kl. 14 fortolker Helle Møller kvartet danske klassikere med kærlighed, nærvær og legelyst ved en koncert i Café Sløjfen.

Koncerten byder på et forfriskende miks af genkendelse og overraskelse. Kendte sange får nye farver og udtryk, når de erfarne jazzmusikere drejer dem i uventede retninger. Her danser Sebastian en hed bossa nova, John Mogensen går afro, og Trille sendes en tur omkring New Orleans. Nordiske klange drysses over C.V. Jørgensen og Gasolin, og tv2 får armen vredet om – rent rytmisk. 

Kvartetten har base på Sjælland, men med denne koncert besøger Helle Møller sin gamle hjemmebane. Hun boede fra 2000-2008 på Farm of Art i Granslev sammen med sin eksmand Hans Scholten. Han stod for stenhuggerworkshops og galleriet med skulpturer fra Zimbabwe, mens hun stod for koncerter, stemmetræningskurser og Farm of Art-koret.

Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem Hadsten Kulturhus Sløjfen og Ældre Sagen i Hadsten. Billetter kan købes på dit lokale bibliotek i Favrskov.

Kvartettens besætning:
Helle Møller: Vokal
Catrine Frølund: Piano
Jacob Brandt Jensen: Kontrabas
Jakob Helmer Mørck: Trommer

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler