9. december 2022

Kom bag om Bagedysten i Sløjfen

Drømmer du om at få et unikt kig ind bag kulissen på det program, der samler millioner af danskere foran fjernsynet, hver gang der bliver sagt: ”Klar, parat, bag!”? Så kom til foredrag med Louise Sloth i Hadsten Kulturhus Sløjfen tirsdag d. 15. november kl. 19.

Louise Sloth er journalist og har siden 2005 arbejdet på DR, hvor hun blandt andet har været vært på antikprogrammet Hvad er det værd? og så har hun været bag kameraet på Den store Bagedyst siden programmets begyndelse.

I foredraget kan du komme med gennem 10 sæsoner fyldt med farverige deltagere og imponerende bagværk. Du kan høre nogle af vindernes ærlige og sjove fortællinger og samtidig blive klogere på alt det, der sker bag kameraerne. Hvordan bliver man deltager? Hvor lang tid tager det at lave et enkelt program? Og hvem spiser egentlig kagerne efter optagelserne?

Foredraget starter kl. 19 og billetter kan købes via favrskovbib.dk eller dit lokale bibliotek i Favrskov.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler