17. juli 2024

Kom til Leonard Cohen-aften i Galten Forsamlingshus

Galten Forsamlingshus arrangerer fredag den 9. september – med støtte fra ELRO-DAGE – en spændende aften med Leonard Cohen alias Gary Snider. Aftenen starter kl. 18:00 med spisning.

”To mænd, en historie og en fælles musikalsk arv” er overskriften på den musikalske aften i Galten Forsamlingshus

I Leonard Cohen Affair har Gary Snider i det sidste par år begejstret alle Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund. Gary Snider reciterer udpluk, så publikum inspireres til at lytte mere intenst til de poetiske og til tider komplekse tekster.

Gary og Leonard har mange ting til fælles. Begge er fra Canada og blev født ind i jødiske familier med musikalske mødre. De mistede begge deres fædre, da de var små drenge, og som unge mænd rejste de fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet. Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og USA. For Garys vedkommende blev Danmark lykkens land!

Dét, der startede som en ‘flirt’ med Cohens sangskat, er blevet til en ‘mission of love’. Projektet hedder nu ‘Leonard Cohen Affair’. Som Gary siger: ‘Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende. Nu, efter Leonards død, føles det som en ærefuld opgave at dele hans livsværk’.

“Vi ser frem til en underholdende aften”, udtaler formanden Susanne Mortensen, der glæder sig over, at ELRO-FONDEN igen i år støtter et lokalt arrangement.

Billetterne sælges efter først til mølle – se mere på forsamlingshusets hjemmeside –www.galtenforsamlingshus.dk 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler