6. december 2023

Så skete det igen…..

Favrskov Revyens forfattere er eftertragtet ude i landets mange lokalrevyer. Revyen kunne for kort tid side meddele, at Brædstrup Revyen igen har valgt, at bruge Favrskov revyens tekster i deres kommende revy, og i går meddelte Fjordrevyen, at man ønsker at spille en tekst af Tina Vejby og tre tekster af Jan Erik Elgaard, når revyen har premiere den 28. marts i Ringkøbing.

“Det er vi naturligvis stolte over. Det er skønt, når vores tekster også kan bruges uden for 8370”, siger Tina Vejby. “Men denne gang kan vi ikke selv tage ud og opleve revyen, da den spiller på nøjagtig samme tidspunkt som vores egen. Men de har lovet at sende os programmet, og mon ikke også vi kan få lov at se en lille video fra revyen. Det håber vi.”

Tina Vejby og Jan Erik Elgaard bor i Hadsten og har skrevet tekster til Favrskov Revyen gennem flere år, og begge er da også med både som forfattere og på scenen, når Favrskov Revyen igen løber af stablen den 25.-28. marts i Sløjfen.

Genbrugspladsen, skrevet af Jan Erik Elgaard, her med Anette Lyngaa og Steen Elgaard er en af de tekster, som Fjordrevyen opfører, når revyen har premiere i Ringkøbing den 28. marts. (Foto: Lars Thomsen)
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler