9. december 2023

Foredrag: Har vi det kun i munden?

ByensNyt.dk følger stort og småt, og fortæller gerne om alle arrangementer i 8370, så kender du til et foredrag, koncert, generalforsamling eller andet, som du synes flere skulle kende til, så skriv meget gerne til os.

På tirsdag kan man f. eks tage i Hadsten Sognegård og høre følgende foredrag.

Har vi det kun i munden? En hilsen fra virkeligheden, foredrag ved sognepræst Lise Thorbøll Melchiorsen.

Vi taler ofte om dem og har sikkert også en mening om dem: samfundets skæve skønheder/udsatte/stille eksistenser. Men hvordan er det at leve sit liv som eksempelvis hjemløs og udsat; hvilke fortællinger gemmer der sig bag de slidte ansigter, og er de udsatte i virkeligheden særlig forskellige fra alle ”os andre”. Foredraget tager udgangspunkt i min tid som hjælpepræst på Kirkens Korshærs varmestue i Aarhus med fortællinger fra den del af den danske virkelighed, som vi måske helst lukker øjnene for. Det er fortællinger om menneskeskæbner, kærlighed, sorg, kamp, kreativitet og livsglæde, men det er også en diskussion om, hvad det er for et samfund vi ønsker at leve i og kæmpe for; hvor rummelige vi kan og vil være?

Kaffe 30 kr.

Hadsten Sognegård, tirsdag d. 21. januar kl. 14.30-16

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler